5 Easy Facts About Borduren en opdrukken in arnhem Described

Wiki Article

Stuur uw emblem of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg met u gegevens op by using mijn Get hold of pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen!

Heel blij achieved het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede services :D Zeker aan te raden

Alweer erg tevreden more than mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn emblem op de verschillende variety blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Na een paar afspraken is het emblem opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Had mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Deze methode is ideaal voor het aanbrengen van emblem’s, namen of types op assorted kledingstukken zoals polo’s, jassen en hoodies. Het grote voordeel van borduren is dat het resultaat bestand is tegen veelvuldig wassen en dragen, waardoor je lang kunt genieten van je gepersonaliseerde product.

Het personaliseren van kleding satisfied borduurwerk is een ambacht dat al eeuwenlang wordt beoefend. Tegenwoordig combineert deze techniek traditionele vaardigheden satisfied moderne technologie. Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp satisfied naald en draad in de stof aangebracht, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking.

Door de exclusieve uitstraling wordt het tegenwoordig vooral op kleding toegepast. U kunt de ‘glimpse’ van uw bedrijf, vereniging of instelling nog meer accentueren doorway de kleding te voorzien van uw eigen brand. Of u laat een geboorte-/verjaardagscadeau van een naam voorzien.

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen doorway de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden satisfied het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw emblem voor mij ontworpen puur uit passie.

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen contact geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt best en ook het Call satisfied de eigenaresse verliep Tremendous en zeer snel.

I am website actually delighted about my order! The printing was rapidly and of pretty premium quality, as well as the communication With all the proprietor was pretty pleasant. I absolutely endorse this shop!

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot achieved reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij achieved het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Kies de juiste stof: Niet alle materialen zijn even geschikt voor borduren. Katoen, polyester en fleece werken about het algemeen goed.

Tremendous snelle provider en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij satisfied de shirts die ik besteld heb!

Report this wiki page